Lensway

22.07.2018

Lensway är den perfekta hemsidan när du letar efter glasögon eller linser. De har hundratals olika varianter i sitt sortiment och man kommer garanterat något som passar ens stil och budget. De har glasögon från alla de stora tillverkarna som Calvin Klein, Ray-Ban, Ralp Lauren och Versace. Utöver sina vanliga glasögon så erbjuder de även solglasögon, och diverse tillbehör som glasögonfodral, linsvätskor och ögondroppar. Med andra ord kan man hitta allt det man letar efter hos Lensway.

Lensway Kundservice

Lensway har en riktigt bra kundservice och man kan nå dem via telefon på vardagar och helger. De har öppet mellan 08:00 – 18:00 på vardagar och mellan 10:00 – 14:00 på helgdagar. Utöver detta kan man även chatta med dem på deras hemsida via deras livechat. Man kan också maila. Innan man gör detta bör man titta på Lensways FAQ-avdelning som är fylld med svar på de allra mest ställda frågorna. Det är mycket möjligt att svaret på ens fråga finns just här, så det är smart att titta på det innan man prövar att ringa eller maila. Deras kundservice är prisbelönt och har fått mycket god kritik av sina kunder, och du kan vara säker på ett få ett professionellt och trevligt bemötande. De har öppet året runt, alla dagar.

Lensways Garantier

Lensway har certifikat från Trygg E-handel vilket betyder att det är säkert när du handlar där. Lensway erbjuder en nöjdhetsgaranti där man kan prova glasögon i tre hela månader och är man inte nöjd kan man byta glasögonen mot en annan produkt alternativt få pengarna tillbaka. Med alla köp kommer även en 2 års produktgaranti. Med så pass generösa och säkra garantier så är det inte konstigt att Lensway uppskattas så stort av sina kunder. Lensway har också en prisgaranti vilket garanterat att du får det lägsta priset för den produkt du valt. Hittar du samma produkt någon annanstans men billigare så kan du köpa produkten hos Lensway för samma pris.

Koder och Erbjudanden För Lensway

Vill du få de bästa erbjudandena hos Lensway bör du titta på PromoCodius och deras fantastiska erbjudanden och rabatter. De har alla de senaste erbjudanden vilket är riktigt bra för dig som letar efter ett bra klipp när det kommer till glasögon och linser. De erbjuder bland annat en Lensway rabattkod 2018 vilket ger dig fantastiska erbjudanden. Här kan du bland annat få erbjudande om att få varorna hemskickade inom 24 timmar, vilket är snabbare än vanligt, köpa 4 linsboxar och få solglasögon värda 599 kronor på köpet och få ett par riktigt bra Ray-Ban glasögon för endast 995 kronor. De har riktiga bra erbjudanden och uppdaterar sin hemsida konstant så att du vet att du alltid kommer få det senaste och kan göra bra kap hos Lensway.

Vill man köpa glasögon eller linser hos Lensway men har inte riktigt pengar just nu, man kanske väntar på löning eller liknande, så är det mycket enkelt att ta ett lån från några av de lånetagare som finns på https://credit-10.com/se/. Smidigt och enkelt kan man få reda på vilket lån som passar en bäst och vilka som är de billigaste alternativen. På så vis kan du enkelt införskaffa nya glasögon eller linser att njuta av.

 
Баннер
Баннер